Primissio EKO producten en de kracht van nat˙˙rlijke grondstoffen

Primissio staat borg voor hoogwaardige (Prime) producten welke allemaal met een missie (Missio) zijn ontwikkeld: bij de selectie uit natuurlijke grondstoffen is bovendien voor het recept gezocht naar een balans tussen smaakbeleving en de keuze van zo gezond als mogelijk: dus ook met een goede balans tussen componenten als eiwitten, vetten, zouten en koolhydraten.

Genieten, genieten op natuurlijke wijze. Dus op basis van natuurlijke grondstoffen. En ja, natuurlijk geeft dat verschillen met de producten die we met zijn allen gewend zijn: daar zitten aangepaste grondstoffen in en zijn vaak voorzien van allerlei geur en smaakversterkers: om een product tegen een lage prijs te kunnen aanbieden worden er goedkope en minder smaakvolle componenten aangewend en dat wordt gemasceerd met allerlei versterkers.

Wanneer is het Ekologisch?

Dan wordt er op een nat˙˙rlijk wijze verbouwd: en dat is dus zˇnder bestrijdingsmiddelen en kunstmesten!

Iedereen zal begrijpen dat, het op een natuurlijke manier verbouwen, in het algemeen betekent dat de opbrengsten lager zijn of dat er vÚÚÚl meer arbeid en/of hoge investeringen nodig zijn om hoge opbrengsten te realiseren. En dat ook de verwerkingskosten aanzienlijk hoger zijn omdat de processen minder efficient zijn. Maar daar staat tegenover dat er geen pesticiden, insekticiden, kunstmeststoffen worden gebruikt bij de verbouwing. En.... daar staat wel een hele grote plus tegenover: Biologische grondstoffen zijn nat˙˙rlijk en dus niet "verziekt" met allerlei chemische componenten.

Wat heeft Instant Drinks and Specialties te bieden

ID&S ontwikkelt Bio-producten waarbij de grondstoffen zeer grondig worden geselecteerd: want wij denken dat genieten op basis van nat˙˙rlijke grondstoffen tot de mogelijkheden behoort. Dat betekent ook dat er gÚÚn geur en smaakstoffen zijn te vinden in deze producten. WÝj kiezen daar dus ook bewust niet voor. Dat geeft andere smaken omdat we aan al die chemische smaakversterkers gewend zijn geraakt. Wij willen de gebruikers van onze producten weer laten genieten, genieten op natuurlijke wijze. Dus op basis van nat˙˙rlijke en ook Ekologische grondstoffen.

Welke producten hebben wij in het assortiment:

Wij hebben producten voor de vendingmarkt Ún de consumentenmarkt ontwikkeld voor de kritische consument die een keuze wil maken voor gezondere voeding. En gelukkig hebben we echt iets moois weten te ontwikkelen, producten die thuis horen in het topsegment; zowel qua smaak als op het gebied van prestaties en algehele kwaliteit. Voorbeelden van deze producten vindt u hieronder. Er zitten ook nog veel nieuwe producten in ontwikkelstadium. De lijst zal dus met regelmaat worden ge-update!

Vending producten Primissio:

  • Art 7-501-Primissio-EKO-Melkschuim voor Cappuccino en Latte Machiatto met <1% vet.
  • Art 7-502-Primissio EKO-Melkschuim Micro granulated.
  • Art 7-701-Primissio EKO-Chocolademelk
  • Art 7-705-Primissio EKO-Chocolademelk gezoet
  • Art 7-706-Prmissio EKO-Freeze dried coffee DecafÚ
  • Art 7-708 Primissio Freeze dried coffee Blend Arabica/Robusta 60/40.
  • Art 7-709 Primissio Freeze dried coffee 100% Arabica
  • Binnenkort verwacht: Primissio EKO Iced Cappuccino en EKO Iced Chocolademelk

Consumenten producten LeKKer BaKKie: