IJS producten van Primissio

Biologisch Softijs mix

Softijs mix. Natuurlijk PUUR en BIOLOGISCH. Geen extreem hoog aandeel melkvet, want die romige smaak hebben we op een andere manier weten te bereiken. Daardoor lager in calorieŽn en dus nog gezonder. Gťťn aroma toegevoegd maar Puur Vanille. Sorry.... dat zie je natuurlijk terug in het ijsje! Kleine zwarte Vanille spikkels.

Biologische Frozen Yoghurt Premix

Frozen yoghurt, het gezondere alternatief voor Softijs. Minder CalorieŽn omdat er minder melkvet in zit. Minder CalorieŽn omdat Yoghurt minder CalorieŽn bevat. En toch heel erg lekker. Ook hieraan zijn geen aroma's toegevoegd want die bleken verdacht kankerverwekken te zijn.... ook de Natural variant....

Biologische Iced Cappuccino

Iced Cappuccino, hťťl erg lekker in zomerse periodes. Lekker op terras, buiten de deur, of gewoon thuis. Eenvoudig te bereiden. Poeder in de blender, IJsklontjes in de blender. Gas erop et voila..... Overheerrlijk en verkoelend.

En ook deze is ontwikkeld met als doel om minder CalorieŽn per portie te verkrijgen. En dat is gelukt: minimaal 38% minder suikers per consumptie en vrij van geharde vetten!

Biologische Iced Chocolate

Iced Chocolate: weer een nieuwe ontwikkeling. Vergelijkbaar met de mooie kwaliteit van de Hot Chocolate, maar dan in de IJSKOUDE variant.

Biologische Smoothies

Smoothies op basis van IQF (met vloeibare stikstof ingevroren bij -196 įC!!) Fruit en Groenten: Geen extra ijs noodzakelijk! Dat wordt verzorgd door de bevroren ingrediŽnten.

hťťl erg lekker in zomerse periodes. Lekker op terras, buiten de deur, of gewoon thuis. Eenvoudig te bereiden. Poeder in de blender, IJsklontjes in de blender. Gas erop et voila..... Overheerrlijk en verkoelend !!! En ook deze is ontwikkeld met als doel om minder CalorieŽn per portie te verkrijgen. En dat is gelukt: minimaal 38% minder suikers per consumptie en vrij van geharde vetten!