Eénvoudig en toch ambachtelijk zelf uw cappuccino maken!

Heel simpel en eenvoudig. Daarvoor hebben we nodig: een waterkoker, een melkopschuimer van Bestron of Aerolatte en een espressoapparaat. (op de nevenstaande foto ziet u een cappuccino die écht met een Senseo apparaat is gemaakt! = Zónder fotobewerking) "

Hoe maak ik zélf een overheerlijke cappuccino?

Samen met een eenvoudige espressomachine als bijvoorbeeld een Senseo-apparaat met espressopadhouder of bijvoorbeeld een Nespresso apparaat, kunt u nu zelf een cappuccino maken van zeer goede kwaliteit. Vaak nog van betere kwailiteit als u krijgt gepresenteerd in de gemiddelde horecagelegenheid. Hoe krijgt u dat voor elkaar? Kook water met de waterkoker en schakel de espressomachine in. Neem een cappuccinoglas of mok. Voeg ca 8-10 gram = ca 2,5-3 theelepeltjes van de (Bio)-topping toe aan de mok. Voeg ca 80 ml water (= ca 2/3 van een kopke gewone koffie) toe dat van de kook af is. Neem de melkopschuimer en laat de cappuccinomelk opschuimen tot de gewenste dikte. Dat duurt slecht 5-15 seconden en je bepaalt dus zelf hoeveel schuim en hoe stevig je cappuccinoschuim gaat worden. Spoel de schuimer af met een klein beetje heet water en schakel deze even in om na te drogen. Hierna plaats je het glas of de mok onder je espressoapparaat en laat de espresso in het glas of de mok lopen. Naar behoefte kan nog extra suiker worden toegevoegd en klaar is uw eigen, ambachtelijk bereidde, CAPPUCCINO. Indien u naar beneden scrolled dan ziet u daar op foto's verklaard hoe het werkt."

Latte Machiatto en andere koffieverwenners maken?

Door meer van de Bio-topping (of een combinatie van de overige Primissio-producten te gebruiken, kunt u uw eigen Latte Machiatto, Koffie Verkeerd, Café Choc, Wiener Melange bereiden. Thee liefhebbers, die hun thee met melk nuttigen, moeten de combinatie van thee met melkschuim eens proberen: Hélemaal Súper! Al die smaken zijn erg persoonlijk dus kunt u zelf wat experimenteren met verschillende doseringen. Door altijd uit te gaan van theelepeltjes heb je snel door hoeveel schepjes je moet gebruiken om het product helemaal naar je eigen behoefte af te stemmen.


Kortom: Instant Drinks and Specialities biedt onder andere vernieuwende koffie-verwenners, welke natuurlijk en/of 100% biologisch zijn.


Hot Chocolate van Primissio

Primissio Hot Chocolate is anders!!!"

Met de Hot Chocolate van Primissio hebben we weten te bereiken dat we de kwaliteiten van de beste chocolade-melken hebben weten te combineren: de smaak en kwaliteit van het bij iedereen bekende Nesquick en daarnaast de volle smaak van de chocomel van Nutricia (Nu Friesland Foods)."


Primissio Hot Chocolate wordt bereid door ca 22-24 gram = ca 4-5 theelepeltjes in een mok te doen en daar ca 130 ml water aan toe te voegen. Even de opschuimer aan, oplossen en klaar........echt héérlijk"

Tea-cino met Primissio

Tea-cino? Wat is dat nu weer! Tea-cino is een cappucino variant op basis van THEE! Die thee liefhebbers die hun thee graag met melk drinken, zouden eens moeten proeven van de combinatie van thee met melkschuim. Door deze combinatie wordt een overheerlijke tea-cino gemaakt waarvan de smaak u zal verrassen."

Onze recepturen zijn met zorg samengesteld en moeten aan strenge eisen voldoen. Niet alleen staat kwaliteit hierbij bovenaan maar natuurlijk ook smaak, geur en hoe het product oogt heeft onze aandacht. Daarbij zijn onze 100% natuurlijk producten ook ECHT 100% Natuurlijk.

ID&S - "Lekker, da's natuurlijk (bio)logisch."