Over

ID&S :Instant Drinks & Specialties

Instant Drinks and Specialties is een ontwikkeling-productie-en verkoopmaatschappij. In deze maatschappij is ruim 20 jaar ervaring aanwezig op het gebied van alles wat met poederproductie en met hoogwaardige kwaliteit te maken heeft. Die ervaring is zeer divers en dat wordt toegepast bij de selectie van grondstoffen, partners, productie methodieken en het ontwikkelen van nieuwe producten en productiemethoden."

Geschiedenis

Sinds 2005 wordt er gewerkt aan nieuwe concepten en technieken om de kwaliteit van bestaande producten te verbeteren. Uitgangspunt daarvoor waren de matige prestaties van veelbelovende producten die met grote marketingbudgetten kunnen worden aangeprezen. De kwaliteit van deze producten is niet altijd in overeenstemming met wat er wordt gesuggereerd. Daar doet ID&S dus niet aan mee:geen trukendozen om het product te vermarkten. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten omdat ze eerlijk zijn en dat ze ook doen wat ze beloven: maximaal presteren op het gebied van smaak en performance zonder de gezondheidsaspecten uit het oog te verliezen."

Visie en Missie

ID&S is sinds 2006 gevestigd te Erp en de verdere ontwikkeling heeft plaats gevonden in Veldhoven (gemeente Eindhoven). De focus bij de ontwikkeling van nieuwe producten en concepten ligt bij de selectie van hoogwaardige grondstoffen. Duurzaamheid, natuurlijk, kwaliteit en gezondheid zijn daarbij de uitgangspunten. Natuurlijk, dus EKO-logisch en maatschappelijk verantwoord. En daarnaast ook een regulier producten pakket, uiteraard van een zelfde hoog kwaliteitsniveau. De producten horen zonder uitzondering thuis in het topsegment. Wij profileren en onderscheiden ons door te focussen op het bereiken van het maximaal haalbare: Hoge kwaliteit én hoog verwennivo. En last but not least: GENIETEN, mét hoofdletters, want met de juiste samenstellingen en grondstoffen selecties kan dat!

Kortom: Instant Drinks and Specialities biedt onder andere vernieuwende koffie-verwenners, welke natuurlijk en/of Ekologisch zijn.


Primissio

PRIMISSIO!!!Primissio producten zijn: Verwenners! Natuurlijk en EKO-LOGISCH!!!!"

Constante evolutie

Onze recepturen zijn met zorg samengesteld en moeten aan strenge eisen voldoen. Niet alleen staat kwaliteit hierbij bovenaan maar natuurlijk ook smaak, geur en hoe het product oogt heeft onze aandacht.

ID&S - "Lekker, da's natuurlijk (bio)logisch."