Reguliere producten

Naast het Biologische assortiment is er ook een assortiment van reguliere producten ontwikkeld.

Waarom toch nog regulier?

Die vraag kwam met name van afnemers zelf die worstelden met de kwaliteiten van de producten van de chte grote spelers op dit terrein: door het toepassen van met name minder waardevolle grondstoffen, gaat de algehele kwaliteit, dus op functionaliteit en ook op het gebied van smaak, naar beneden. Dr wordt bij ID&S dus niet voor gekozen.

Streven van Instant Drinks and Specialties:

Wij streven een hoge kwaliteit na op elk gebied. Dus zowel qua functionaliteit als qua smaak. En... ook op het gebied van gezondheid. .

Gezondheids aspecten spelen een rol bij het ontwikkelen:

Wij houden bij de ontwikkeling en het samenstellen van de producten, rekening met de mogelijke schadelijke effecten van bijvoordeeld allerlei NIET-natuurlijke componenten. Wij gebruiken gn geharde olien en vetten in onze producten en proberen zelfs te streven naar een zo laag mogelijk vetgehalte van de producten. Indien het wel noodzakelijk is om olien of vetten toe te passen dan zullen wij altijd kiezen voor sterk onverzadigde componenten. Omdat we daarvan weten dat die minder schadelijke gevolgen kunnen hebben.

Optimalisaties:

Ook streven wij naar continue verbetering van de product eigenschappen. Maar dat moet wel betaalbaar blijven. Extra productie stappen brengen extra kosten met zich mee, maar als het noodzaklijk is om de kwaliteit te borgen dan zullen we daar voor kiezen. En van die mogelijke extra stappen is het agglomereren of coaten van de poeders. Daarmee worden nog betere instant = oploseigenschappen bereikt. Maar dat maakt wel dat de producten een exclusief karakter krijgen.

Wat is Instant?

Door de speciale behandeling in het productieproces wordt een korrelige structuur verkregen waardoor de vloeistof, waarin het moet worden opgelost, heel gemakkelijk rondom de poederdeeltjes kan komen. Daardoor zullen de poederdeeltjes sneller oplossen.

Waarom instant?

Instant zorgt voor betere oploseigenschappen en in de meeste gevallen ook voor minder stofvorming.

Welke producten hebben wij in het assortiment:

  • Vending Dairy topping minder dan 1% vet.
  • Vending topping minder dan 1% vet licht gezoet
  • Vending Hot chocomelk

-->