Producten voor thuis.

ID&S heeft een aantal producten ontwikkeld welke op eenvoudige en bijna ambachtelijke wijze iets extra's gaan betekenen in de wereld van de moderne koffieapparatuur (bij espressomachines en bij de Senseo, Nespresso en andere nieuwe varianten op het gebied van koffie zetten).

De cappuccino op het plaatje hiernaast is gemaakt met een Senseo apparaat en laat zien hoe mooi en smakelijk dát kan worden.

Assortiment:

EKO Cappuccino EKO en Fairtrade gecertificeerd.

EKO Melkschuim voor Cappuccino en Latte Machiatto.

EKO Chocolademelk EKO en Fairtrade gecertificeerd.

EKO Wiener Melange, Cappuccino met een beetje cacao, EKO en Fairtrade gecertificeerd.

...........................................

EKO Instant Cappuccino

Deze instant cappuccino is samengesteld uit hoogwaardige grondstoffen en bevat een hoog gehalte aan EKO gevriesdroogde koffie welke bovendien ook nog van een Fairtrade keurmerk is voorzien. Dit kant en klaar product is zeer eenvoudig te bereiden en de hoeveelheid en stevigheid van het cappuccinoschuim kunt u in hoge mate zelf bepalen.

EKO Melkschuim voor een heerlijke cappuccino of Latte

Hiermee maakt u op bijna ambachtelijke wijze, heel lekker cappuccino schuim met een stevigheid die u zelf bepaald. En dat wordt dan gebruikt om samen met een espresso, uit een espressoapparaat of uit een Senseo of een Nespresso apparaat, een hele lekkere Cappuccino te maken die heel veel en stevig melkschuim heeft. Deze biologische cappuccino-topping is ook nog eens 99% zuivel! Deze heeft dus een extreem laag vetgehalte én een relatief laag koolhydraten gehalte. Wij kiezen bewust voor gezondere grondstoffen!

EKO chocolademelk

De chocolademelk is een innovatie op zich: naast de volle melksmaak, welke verkregen met echte melk-bestandelen, heeft de bereidde chocomelk ook eenzelfde volle smaak als het bekendste chocomel product van een heel groot en bekend merk waar kinderen zo verzot op zijn.

EKO Wiener Melange

De Wiener melange combineert de lekkere Cappuccino met een beetje chocolademelk.Mijn kinderen zijn hier verzot op!!!

Ambachtelijk een LeKKer BaKKie maken:

Alles daarvoor heeft u waarschijnlijk al in huis.

1: Een waterkoker

2: De LeKKer BaKKie of Primissio producten

3: Een melkopschuimer

4: En een Espressomachine, een Senseoapparaat of een Nespressomachine.

Om voldoende schuim te kunnen maken en in de beker te houden is het aan te bevelen om een grote beker of mok te nemen. Vervolgens voegt men daar 2,5-3 theelepeltjes poeder aan toe. Voeg een half koffiekopje water toe dat van de kook af is. Met de melkopschuimer schuimt u het vervolgens op tot de gewenste schuimhoogte of gewenste stevigheid. Hierna wordt de mok onder het espresso apparaat geplaatst en start men het bereidingsproces voor een espresso (bij voorkeur natuurlijk van biologische kwaliteit). Hierna is uw heerlijke cappuccino klaar. U zult versteld staan van de kwaliteit van het schuim. Voor extra smaak kan er natuurlijk ook nog extra suiker worden toegvoegd en kan het mooi worden opgemaakt met een beetje cacaopoeder. SMAKELIJK!

-->