Primissio Biologisch assortiment voor koffieautomaten

ID&S maakt het mogelijk om ook uit automaten een heerlijk biologische Cappuccino of een heerlijke volle Chocolademelk op basis van echte melkingredienten te bereiden.

'

Biologische producten voor koffieautomaten.

ID&S heeft een aantal producten ontwikkeld welke toegepast kunnen worden in de meest gangbare koffieautomaten.Het assortiment bestaat inmiddels uit BIO en Fairtrade gecertificeerde koffiebonen, Vriesdroogkoffie, Cappuccino topping en Chocolademelk.

Nu een 100% Ekologisch kopje koffie, Cappuccino, Chocolademelk, Latte Machiatto of Wiener Melange.

Natuurlijk zijn er al verscheidene varianten Biologische koffie beschikbaar, maar nieuw is de mogelijkheid om dus nu ook de cappuccino en andere verwanten compleet 100% biologisch te bereiden.

Assortiment:

Artikel 7-501,

Een 100% Biologisch Melkpoeder voor Cappuccino of Latte Machiatto, met verlaagd zout gehalte en minder dan 1% vet

Artikel 7-502,

De Biologisch Cappuccino topping op basis van 99% Micro granulated magere melkpoeder

Artikel 7-701,

Een Biologisch en Fairtrade gecertificeerde Chocolademelk, voor diegene die een iets hoger cacao gehalte en meer zoetigheid wenst!!

Artikel 7-705,

Een Biologisch en Fairtrade gecertificeerde Chocolademelk, welke smaakt als de 'enige echte Chocomelk ' : dus met een volle en romige melksmaak!!!

Artikel 7-706,

Een Biologisch en Fairtrade gecertificeerde Vriesdroog koffie DECAFE, een product van zeer hoge kwaliteit en dus ook EKO gecertificeerd!!!

Artikel 7-708,

Een Biologisch en Fairtrade gecertificeerde Vriesdroog koffie welke de beste kwaliteiten van de Arabica en de Robuste koffiesoorten weet te combineren. Het is een mengsel geworden in de verhouding 60%-40% , Arabica/Robusta.

Primissio Biologisch Product verpakkingen

'

Biologisch Melkschuim en Biologische chocomelk

EKO topping voor voor heerlijke cappuccino, Latte Machiatto, Wiener Melange of de gezonde variant van koffie mét melk maar dan zonder allerlei toegevoegde geharde vetten!

Wij hebben een 100% biologische topping welke ook nog eens 100% zuivel is. Deze heeft dus een extreem laag vetgehalte en daarnaast ook een relatief laag koolhydraten gehalte. Wij kiezen bewúst voor gezondere grondstoffen!

De chocomelk is een innovatie op zich: naast de volle melksmaak, welke verkregen wordt met echte melk-bestanddelen heeft déze chocomelk ook eenzelfde volle smaak als het bekendste chocomel product van een heel groot en bekend merk waar kinderen zo verzot op zijn.

.....